fbpx

Droom jij van een leuker leven?

Je wilt een leven zonder al te veel stress en zorgen, je hoeft echt niet rijk of beroemd te worden maar je wilt gewoon gelukkig(er) zijn! 

Wij hebben nieuws voor je: dat kan!

Alles wat jou tegenhoudt om het leven te leiden wat je wilt, zit in je hoofd. Tijd om die blokkades op te heffen en actie te ondernemen. Meld je nu aan voor de workshop waarin wij jou helpen simpele stappen te zetten naar een gelukkiger leven!

Wat neem je mee?

Maak van 2023 jouw beste jaar ooit! Dat willen we je meegeven. Jouw goede ideeën en dromen zitten al in je hoofd, die kun je eruit halen. En hoe je deze concreet gaat maken dat gaan we in kleine stappen uitleggen.

  • Je weet wat je in 2023 gedaan wilt hebben
  • Je leert dat negatieve stemmetje in je hoofd kleiner te maken en die positieve groter
  • Je maakt je eigen stappenplan om blokkades op te heffen en actie te ondernemen.

Waar en wanneer?

Dit jaar gaan we een uitgebreidere training geven, de data zijn nu nog niet bekend maar schrijf je in voor onze nieuwsbrief en zo blijf je op de hoogte!

Wat kost het je?

Je betaalt voor deze avond helemaal voor jou alleen slechts €25,00. Hier zit koffie, thee en wat lekkers bij in. Wanneer je een of meerdere vriendinnen meeneemt, krijgen jullie allemaal  € 7,50 korting en betaalt iedereen nog maar 17,50!

Wat levert het je op?

Naast een moment voor jezelf, de focus op wat JIJ wilt en niet wat de ander wil, mede Supervrouwen ontmoeten, een mooi stappenplan waar JIJ wat mee kan voor 2023 vooral meer zelfvertrouwen en veerkracht om jouw leven nog leuker te maken!

Wees Super

Ontvang het laatste nieuws, de beste tips, de leukste interviews en ontdek de Supervrouw in jou!