Werk & Carrière

Werk & Carrière

2

Als supervrouw ben je gewend om veel ballen in de lucht te houden. Of het nu een gezin betreft, een drukke baan, een combinatie daarvan, vrijwilligerswerk, mantelzorg en daarnaast ook nog goed voor jezelf zorgen, het is een druk leven. Voor velen enorm herkenbaar.

Hoe zorgt jij ervoor dat je met plezier naar je werk gaat? Of juist die baan kiest die je veel energie geeft? Ben je dan juist in loondienst of haal je meer voldoening uit je werk als zelfstandig ondernemer? En weet je eigenlijk wel wat je wilt worden, later als je groot bent? Of ben je ‘gewoon’ in de baan gerold en begint het nu toch te schuren?

Hier vind je informatie om je verder te ontwikkelen. We hebben:

 • Trainingen en workshops, zowel live als online;
 • Onze aanbevelingen wat betreft boeken voor persoonlijke ontwikkeling en specifieke kennis;
 • Evenementen, van ons natuurlijk en ook van onze partners;
 • Handige tools waarmee je het werken makkelijker maakt, denk aan die pen, dat notebook of die geweldige schoenen.

Trainingen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. luctus nec ullamcorper mattis. Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. luctus nec ullamcorper mattis. Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. luctus nec ullamcorper mattis. Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus.

Boeken top 10

De boeken die we hier onder de aandacht willen brengen hebben wij met veel plezier gelezen. Ze hebben ons inzichten gegeven, we hebben er om moeten lachen of om moeten huilen en we hebben onszelf vaak herkend in de verhalen.

De Supervrouwen Bestaan Boeken top 10:

 • Edith Eger, Het GESCHENK, een boek met 12 lessen die je leven kunnen redden;
 • Je bent wat je doet, Roos Vonk. Een boek die je het inzicht geeft dat jij de keuzes maakt in jouw leven;
 • Nice girls don’t get the corner office, Lois P, Frankel. Het boek dat ons de meest gemaakte fouten van vrouwen op hun werk liet zien. En we herkenden er ook een paar van;
 • FOCUS van Mark Tigchelaar. Wanneer jij snel afgeleid bent is dit boek een goede handleiding om meer focus te krijgen en meer gedaan te hebben aan het einde van de dag;
 • PRFCT. Saskia Geraerts laat je in haar boek op een andere manier naar jezelf en de omstandigheden kijken. En niet onbelangrijk, hoe kan je dat veranderen?;
 • Powervrouwen van Julia Pimsleur. Een boek met concrete voorbeelden van vrouwen die voor zichzelf willen beginnen, met alle obstakels en uitdagingen die dat met zich meebrengt;
 • Eenvoudiger leven van Mark Verhees. Volgens Mark zul je vinden wat je zoekt. Dit boek heeft de optimistische benadering dat je met de eenvoud jouw kracht en vertrouwen kunt vinden;
 • Grip, Rick Pastoor. Een boek die je meer inzicht geeft in je werkweek. Hoe je jouw agenda, mailbox en takenlijst kan in zetten om slimmer te werken en meer tijd over te houden voor andere dingen.

Evenementen

Vraag jij je ook weleens af waar je nou eigenlijk goed in bent? En hoe je dat in kan zetten op je werk, als ouder of als partner? Tijdens dit evenement (middag) gaan we onderzoeken welke talenten jij bezit en hoe je die in kan zetten. Je bezit er veel meer dan je denkt. Aan het einde van de middag heb jij duidelijkheid van wat jij in je hebt en hoe je dit gaat gebruiken.

Praat jij ook in jezelf? En zijn dat dan vooral positieve gesprekken die je met jezelf voert? Of valt dat een beetje tegen? In deze korte workshop gaan we samen inzichtelijk maken hoe jij jouw negatieve gedachten om kan zetten naar positieve. Zodat je positiever communiceert met jouw omgeving, je kinderen, partner en vooral met jezelf.

Praten met andere Supervrouwen kan heel leuk zijn. Zo ontdek je dat je niet de enige bent die 101 ballen in de lucht moet houden, die problemen heeft met haar schoonfamilie en daar een goede oplossing voor heeft gevonden, of dat ze op zoek is naar ander werk en jouw hulp daarbij goed kan gebruiken. Daarnaast hebben we een thema, een vuurtje en natuurlijk wijn, thee of iets anders lekkers.

Shop till you drop