Trainingen

Trainingen

Onderstaande trainingen kan je meteen volgen, in jouw tempo, waar en wanneer jij wilt. Om de leukste Supervrouw te zijn en je ook zo te voelen. Dus start vandaag nog!

Nieuwe trainingen worden maandelijks toegevoegd dus wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Pitch als een echte Supervrouw!

Wie wil er nou niet goed voor de dag komen? Als Supervrouw weet je als geen ander dat een eerste indruk essentieel is. Maar hoe maak je nou een goede eerste indruk? Hoe ‘pitch’ je jezelf nou op een manier die indruk maakt? Of hoe zorg je er nou voor dat je de boodschap zo goed overbrengt dat je de ander in beweging krijgt? Dat helder is wat jij wilt en dat er met jou niet valt te sollen.

Precies dat en meer leer je in deze training!

Minder stress, meer focus - op het werk

Je hebt al die honderd ballen in de lucht te houden, je collega’s vragen steeds vaker of je dingen op kunt pakken en je baas verwacht steeds meer van je. Herkenbaar? 

Jij wilt meer overzicht en focus op wat er toe doet in je werk, je wilt een goede bijdrage leveren zonder dat je er zelf aan onder door gaat. Je wilt thuiskomen met een voldaan gevoel en ook nog de energie om de dingen te doen die jouw leven leuk maken!

Je weet alleen niet welke eerste stap je kunt zetten? Met deze training zet je kleine stapjes met een groot resultaat!

Dieke
Lees verder
'Ik wou dat ik de training 'Pitch als een echte Supervrouw' had gedaan toen ik een paar jaar terug een presentatie moest gegeven voor een groep vakgenoten. Ik had wel wat punten op papier gezet, maar het briefje in de prullenbak gegooid bij binnenkomst omdat het programma was omgegooid en ik dacht: ik begin gewoon en ik zie wel. Ik kreeg een mega black-out en was mijn verhaal halverwege helemaal kwijt. Met jullie training had ik mijn verhaal beter op papier gekregen en de black-out wellicht kunnen voorkomen.'
Suzanne
Lees verder
'Met de tips die ik kreeg heb ik kleine stappen kunnen zetten op mijn werk. Ik kan nu beter prioriteiten stellen en weet deze ook goed te communiceren. Het blijft lastig maar ik raad iedereen aan om 'Minder stress, meer focus' te doen. Ik heb nu een beter overzicht!'
Previous
Next