fbpx

Trainingen

Trainingen

Onderstaande trainingen kan je meteen volgen, in jouw tempo, waar en wanneer jij wilt. Om de leukste Supervrouw te zijn en je ook zo te voelen. Dus start vandaag nog!

Nieuwe trainingen worden geregeld toegevoegd dus wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

De liefde in mij

Rumi zei het al: ‘Liefde is de brug naar jou en alles’. Het klinkt natuurlijk prachtig, heb jezelf lief en alles komt naar je toe. Maar het is tegelijk ook erg vaag en niet concreet. Want hoe doe je dat, van jezelf houden?

Het is natuurlijk een cliché: ‘je kan pas van iemand anders houden wanneer je van je zelf houdt’, maar het is wel leuk wanneer je in de spiegel kijkt en oprecht blij kan zijn met de persoon die terugkijkt.

Hoe fijn is het wanneer je helemaal oké kan zijn met jezelf, met dat beetje gekke in jou, die kronkels in je hoofd, aparte gewoonten of unieke voorkeuren? Hoe kom je in verbinding met jezelf en hoe gun je jezelf dat heerlijke gevoel van vrij zijn, jezelf kunnen zijn en klaar kunnen zijn voor de leukste en belangrijkste liefde in jouw leven: de liefde voor jezelf!?

In deze training leer je hoe je weer in verbinding komt met jezelf, hoe je de innerlijke saboteur de deur kan wijzen en hoe je jezelf weer aantrekkelijk en leuk gaat vinden.

zelfliefde

Hoe word ik een Supervrouw?

Ze heeft het helemaal voor elkaar, knappe partner, leuke kinderen, mooi huis en een inspirerende baan. Ze doet aan yoga, draagt de leukste kleding, ziet er geweldig uit en ze heeft een leger vriendinnen. 

Ze lijkt wel een Supervrouw!

Jij kijkt naar deze Supervrouw en denkt: ‘Hoe doet ze dat toch?’ Stiekem vergelijk je jezelf met deze vrouw.

Wat is haar geheim? Dat verklappen we in deze training. Want jij wilt ook goed in je vel zitten, jij wilt je goed voelen zonder dat je je steeds vergelijkt met die andere Supervrouw.

Neem de volgende stap zodat jij je meer een Supervrouw kan voelen! 

Minder stress, meer focus - op het werk

Je hebt al die honderd ballen in de lucht te houden, je collega’s vragen steeds vaker of je dingen op kunt pakken en je baas verwacht steeds meer van je. Herkenbaar? 

Jij wilt meer overzicht en focus op wat er toe doet in je werk, je wilt een goede bijdrage leveren zonder dat je er zelf aan onder door gaat. Je wilt thuiskomen met een voldaan gevoel en ook nog de energie om de dingen te doen die jouw leven leuk maken!

Je weet alleen niet welke eerste stap je kunt zetten? Met deze training zet je kleine stapjes met een groot resultaat!

Pitch als een echte Supervrouw!

Wie wil er nou niet goed voor de dag komen? Als Supervrouw weet je als geen ander dat een eerste indruk essentieel is. Maar hoe maak je nou een goede eerste indruk? Hoe ‘pitch’ je jezelf nou op een manier die indruk maakt? Of hoe zorg je er nou voor dat je de boodschap zo goed overbrengt dat je de ander in beweging krijgt? Dat helder is wat jij wilt en dat er met jou niet valt te sollen.

Precies dat en meer leer je in deze training!

Dieke
Lees verder
'Ik wou dat ik de training 'Pitch als een echte Supervrouw' had gedaan toen ik een paar jaar terug een presentatie moest gegeven voor een groep vakgenoten. Ik had wel wat punten op papier gezet, maar het briefje in de prullenbak gegooid bij binnenkomst omdat het programma was omgegooid en ik dacht: ik begin gewoon en ik zie wel. Ik kreeg een mega black-out en was mijn verhaal halverwege helemaal kwijt. Met jullie training had ik mijn verhaal beter op papier gekregen en de black-out wellicht kunnen voorkomen.'
Suzanne
Lees verder
'Met de tips die ik kreeg heb ik kleine stappen kunnen zetten op mijn werk. Ik kan nu beter prioriteiten stellen en weet deze ook goed te communiceren. Het blijft lastig maar ik raad iedereen aan om 'Minder stress, meer focus' te doen. Ik heb nu een beter overzicht!'
Petra
Lees verder
Ik vergeleek me altijd met andere vrouwen en volde me daardoor vaak klein en zonder zelfvertrouwen. Door de training 'Hoe word ik een Supervrouw' heb ik gekeken naar wat ik belangrijk vind en hoe ik dagelijks keuzes kan maken. Die Supervrouw zit al in mij en dat voelt ontzettend goed!
Ineke
Lees verder
'Ik heb mezelf nooit echt leuk of mooi gevonden, vanuit huis was het not-done om jezelf op te tutten, jezelf een schouderklopje te geven of iets voor jezelf te kopen of doen. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Tijdens deze training heb ik kunnen voelen wat voor mij belangrijk is en heb ik stapje voor stapje mezelf in de ogen kunnen kijken. Ik ben er nog niet maar vind mezelf wel stukken leuker dan voorheen. Ik kan nu zeggen dat ik van mezelf houd en die woorden had ik zonder de opdrachten nooit uit durven spreken.'
Previous
Next

Wees Super

Ontvang het laatste nieuws, de beste tips, de leukste interviews en ontdek de Supervrouw in jou!