Superkrachten

Heb je geluisterd wat Alicia Keys hier zingt? 

When I’m breaking down
And I can’t be found
And I start to get weak
Cause no one knows
Me underneath these clothes
But I can…

Cause I am a Superwoman
Yes I am
Yes she is
Even when I’m a mess
I still put on a vest
With an S on my chest
Oh yes
I’m a Superwoman

Ook wanneer je niet tip top eruit ziet, ook wanneer je gehaast je kinderen naar school brengt en hun gymspullen vergeet mee te geven, ook wanneer je te laat komt op een afspraak of een keer geen 2,75 keer week seks hebt. Ook dan ben je een Supervrouw! 

Supervrouw doet haar cape om en voelt zich meteen een ander mens. Wat doe jij om je super te voelen?

Wanneer je twijfelt over jezelf zijn er een paar stappen die je kunt doorlopen om je te realiseren dat je een Supervrouw bent, ook al voelt dat even niet zo. 

Hiernaast staan een aantal stappen die je kunt doorlopen, kijk eens welke voor jou zou werken.

Bedenk je wat je al bereikt hebt tot nu toe. Ga eens rustig zitten en schrijf op wat je allemaal gedaan hebt in je leven waar je trots op bent. 

Welke eigenschappen had je nodig om deze mijlpalen te bereiken? Was dat lef, doorzettingsvermogen, optimisme, flow? Schrijf eens voor jezelf op welke eigenschappen jij bezit die je zo ver gebracht hebben?

Kijkend naar de huidige situatie, welke eigenschap zou je nu kunnen helpen? Voel je je misschien neerslachtig? Dan kan jouw optimisme je misschien helpen de kleine dingen te zien die wel lukken.

Hoe zou jij eruit zien wanneer je bijvoorbeeld jouw optimisme kan inzetten om je beter te voelen? Hoe zou de situatie eruit zien? Denk dan aan de kleine dingen, waar zou je blij van worden, hoe zou je je voelen?

Kijkend naar de huidige situatie, hoe kan je die positieve eigenschap inzetten om je beter te voelen? Welke kleine stap kan je NU zetten om jouw  eigenschap optimisme optimaal te benutten?

Als voorbeeld namen we optimisme. We weten dat wij altijd blij worden van een bos bloemen. Dus onze eerste kleine stap zou zijn om een bos bloemen voor onszelf te kopen, deze in een mooie vaas te zetten en een goede plek thuis te geven. Het klinkt wellicht een beetje suf, hoezo ga je je daardoor beter voelen? Maar wij weten dat we kunnen genieten van bloemen en zo weer bli

Hey Supervrouw!

Voordat je gaat, vergeet de Nieuwsbrief niet

Mocht je dat nog niet gedaan hebben…

En ontvang bij de lancering van de nieuwe website 10% korting op je aankopen in de Supervrouwenbestaan webshop!