fbpx

Superjaar

Afgelopen jaar was een vreemd jaar met Covid-19 waarin we bij Supervrouwenbestaan ook even moesten schakelen. Sommige collega’s gingen weg, anderen kwamen er bij. Het ene moment konden we elkaar nog ontmoeten en het andere moment ging alles online. Zo moesten ook wij ons aanpassen, hadden we weer kinderen thuis ‘op school’ en was manlief wel heel vroeg thuis wanneer hij van de studeerkamer naar beneden kwam lopen ‘uit zijn werk’. Maar ook 2021 hebben we weer achter ons gelaten en we kijken uit naar een nieuw mooi jaar waarin we meer kunnen delen en verbinden met al die andere Supervrouwen. Jij dus!

Jij bent die vrouw die een gelukkig leven wil leiden, huisje-boompje-beestje, of juist heel wat anders. Jij wilt je eigen leven kunnen leiden zonder je wat aan te trekken van wat de omgeving er van vindt. Je wilt geïnspireerd raken en bent op zoek naar inspirerende artikelen, voorbeelden waar je wat van kan leren. Je zoekt korte (online) trainingen waardoor je kleine stapjes kan zetten naar jouw ultieme droom en houdt er van om dit met humor en een positieve blik te doen. Want jij weet: ‘Ik ben een Supervrouw, ook al zijn er genoeg momenten waarop ik me niet zo voel’.

En ook als je je niet zo super voelt, nemen wij je mee op een avontuur zodat je steeds meer geïnspireerd raakt en je realiseert dat we het samen doen, vrouwen met elkaar. Wij vrouwen maken elkaar gek of we laten elkaar groeien. Wij van Supervrouwenbestaan kiezen voor dat laatste!

Wij hebben enorm veel zin om dit nieuwe jaar veel inspiratie te delen en zeker ook op te doen. Dus wordt de website helemaal omgegooid en krijgen jullie een betere indeling te zien met inspirerende interviews met Supervrouwen, diverse blogs over onze weg naar het opzetten van deze prachtige organisatie waarbij we jullie input zeker nodig hebben, online trainingen die je makkelijk in je eigen tijd kunt volgen en de winkel met leuke gadgets om weg te geven en waarmee jij kan laten zien dat jij een Supervrouw bent!

Wees je eigen Supervrouw en maak er een mooi, gezond en vooral SUPER 2022 van!

1 gedachte over “Superjaar”

Laat een reactie achter

Wees Super

Ontvang het laatste nieuws, de beste tips, de leukste interviews en ontdek de Supervrouw in jou!