SUN & FUN

Voel je super!

simon-maage-tXiMrX3Gc-g-unsplash

Waar wij blij van worden

Met vriendinnen uit eten, een terrasje pakken, naar het theater of een museum, de hel avond dansen of naar een festival, het zijn allemaal dingen waar wij blij van worden. 

Want welke vrouw wil er nu niet met vriendinnen, met gelijkgestemden genieten van het leven, goede gesprekken voeren en lekker gek doen?

Hieronder de tips voor leuke evenementen, films, mooie voorstellingen en goede muziek. Om samen met je Best Friend(s) Forever te doen, met z’n tweeën of een hele groep of misschien wel alleen, jij bepaalt want dat is wat een Supervrouw doet!

Supervrouwen laten andere vrouwen geen stomme dingen doen... in haar uppie!

Beste Restaurants & Bars

Hier vind je een kleine selectie leuke restaurants en bars om met mede supervrouwen te gaan eten, drinken en dansen!

Festivals & Evenementen

Het jaar kan niet voorbij gaan zonder een leuk festival te hebben bezocht. Vind hier een kleine selectie van mooie feestjes.

Naar buiten

Hoe super is het om leuke dingen buiten te doen? Misschien wel dingen buiten je comfort zone... Vind hier de inspiratie en ga de uitdaging aan!

Musea & Tentoonstellingen

De mooiste tentoonstellingen en musea op een rijtje

Boeken & Films

Deze boeken en films hebben wij met veel plezier gelezen en gezien. Lees de recensies en besluit of het ook iets voor jou of een andere supervrouw is.

Websites

Op de door ons geselecteerde websites kun je nog meer informatie en tips vinden over evenementen die je niet mag missen, activiteiten die je kunt ondernemen en plekken die je gezien moet hebben.

Hier kijk ik geregeld voor activiteiten die ik kan doen, alleen of met vriendinnen. Zo las ik onverwacht over het Museum Voorlinden in Wassenaar. We hebben onze ogen uitgekeken en waren er nooit zelf opgekomen.
Lindsay