fbpx

Sun & Fun

Sun & Fun

Waar wij blij van worden

Met vriendinnen uit eten, een terrasje pakken, naar het theater of een museum, de hele avond dansen of naar een festival, het zijn allemaal dingen waar wij blij van worden. 

Want welke vrouw wil er nu niet met vriendinnen, met gelijkgestemden genieten van het leven, goede gesprekken voeren en lekker gek doen?

Hieronder de tips voor leuke evenementen, films, mooie voorstellingen en goede muziek. Om samen met je Best Friend(s) Forever te doen, met z’n tweeën of een hele groep of misschien wel alleen, jij bepaalt want dat is wat een Supervrouw doet!

Supervrouw laat een andere vrouw geen stomme dingen doen... in haar uppie!


Erop uit

Hier vind je een selectie leuke restaurants, bars, terrassen en musea om met jouw mede supervrouwen te gaan eten, drinken, socializen en dansen!


Naar buiten

Hoe super is het om leuke dingen buiten te doen? Misschien wel dingen buiten je comfort zone... Vind hier de inspiratie en ga de uitdaging aan!

Dekentje op de bank


Met een dekentje op de bank

Deze boeken en films hebben wij met veel plezier gelezen en gezien. Lees de recensies en besluit of het ook iets voor jou of een andere supervrouw is.

Supervrouwen Bestaan Webshop

Geef jezelf een leuk cadeau, stuur een bemoedigende kaart aan je supervriendin of laat zien dat jij een Supervrouw bent door het T-shirt van de eeuw!

Hier kijk ik geregeld voor activiteiten die ik kan doen, alleen of met vriendinnen. Zo las ik onverwacht over het Museum Voorlinden in Wassenaar. We hebben onze ogen uitgekeken en waren er nooit zelf opgekomen.
Linda

Wees Super

Ontvang het laatste nieuws, de beste tips, de leukste interviews en ontdek de Supervrouw in jou!