Supervrouwen Bestaan!

Wie zijn wij?

Supervrouwen Bestaan bestaat uit Josine en Sacha. Al 43 jaar vriendinnen en zussen en sinds een tijd ook collega’s. We hebben beiden een vaste baan en werken met plezier. We zien onszelf als ‘gewone vrouwen’ die succes willen hebben zonder dat alles daarvoor aan de kant gezet moet worden. 

We zijn geen Business Women die jou gaan vertellen hoe je funnels maakt, meer business genereerd, onze boeken en trainingen moet kopen omdat je dan pas echt gelukkig wordt. Daarvoor zijn er veel leuke andere Supervrouwen te vinden die jou dat veel beter kunnen vertellen.

Wij zijn twee gewone meiden die bij jou in de straat wonen. En we willen jou laten weten dat je een geweldige vrouw bent, een echte Supervrouw. Dat dat al in jou zit. Dat je dat ook bent wanneer je niet lekker in je vel zit, wanneer je vergeet de gymspullen van je zoon mee te geven, wanneer je niet meer verliefd bent op je partner, wanneer je ontslagen wordt of wanneer je het even niet meer weet.

Wij weten: Ik ben een Supervrouw, jij bent een Supervrouw, wij zijn Supervrouwen!

We willen dat jij dat ook weet en bovenal voelt!

Josine

Als Supervrouw, moeder van twee prachtige zonen en partner van Arjan werkt Josine bij Supervrouwen Bestaan voornamelijk aan de trainingen omtrent communicatie. Haar achtergrond als Stewardess, Office Manager, Communicatiemedewerker en Manager Bedrijfsvoering maakt haar een Supervrouw in luisteren, adviseren en motiveren.

Josine heeft zelf moeten strijden voor haar plek in de arbeidsmarkt, ze heeft verschillende opleidingen gedaan en staat nu waar ze wil zijn.

Ze weet hoe het is om de dag te moeten plukken toen haar oudste zoon ernstig ziek werd en koestert ieder moment nu hij weer volledig is opgeknapt.

Josine werkt af en toe als mantelzorger, heeft vrijwilligerswerk gedaan en is actief aan het sporten op de tennisvereniging. 

Josine: een duizendpoot die weet hoe lastig het kan zijn om ‘s ochtends iedereen wakker te krijgen, inclusief zichzelf, alle boterhammen te moeten smeren, het juiste huiswerk mee te geven om vervolgens zelf ook in een schone jurk naar haar werk te rijden.

Sacha

Sinds een jaar bezig met Supervrouwen Bestaan omdat zij ECHT voelt dat dit het moment is dat vrouwen meer impact kunnen maken en de wereld kunnen veranderen. Maar dit gaan we wel samen moeten doen.

Sacha werkt als Projectmanager bij een NGO in Amsterdam en heeft daar geleerd dat je de dingen vooral samen bereikt, in plaats van alleen. 

Daarnaast heeft ze zichzelf na een tweetal burn-outs verder op het persoonlijke vlak ontwikkeld met Tony Robbins, 365dagensuccesvol Jaarprogramma’s, Coachopleiding, NLP Master, Reiki Master en verschillende Transformatie weekenden.

Zo heeft ze zelf kunnen ervaren dat zij Super is, ook als ze zich even niet zo voelt. Sacha wil alle vrouwen van Nederland laten voelen dat zij Supervrouwen zijn! Dat ze sterker zijn dan ze denken en dat we samen tot veel meer in staat zijn dan we denken!

Bij Supervrouwen Bestaan houdt Sacha zich vooral bezig met de Superkracht trainingen, de website en de planning van de evenementen.