fbpx

Supervrouwen Bestaan!

Wie zijn wij?

Supervrouwen Bestaan bestaat uit Josine en Sacha. Al 44 jaar vriendinnen en zussen en sinds een tijd ook collega’s. We hebben beiden een vaste baan en werken met plezier. We zien onszelf als ‘gewone vrouwen’ die succes willen hebben op een gezonde en leuke manier.

We hebben in het leven onze eigen shit meegemaakt en daar allerlei trainingen en coaching voor gevolgd. Deze lessen willen we graag met jullie delen. Wij hebben door schade en schande meer zelfvertrouwen en levenslust gekregen en we gunnen dat iedere vrouw in Nederland!

Wij zijn twee meiden die bij jou in de straat wonen. En we willen jou laten weten dat je een geweldige vrouw bent, een echte Supervrouw. Dat zij al in jou zit. Dat je haar ook bent wanneer je niet lekker in je vel zit, wanneer je vergeet de gymspullen van je zoon mee te geven, wanneer je niet meer verliefd bent op je partner, wanneer je ontslagen wordt of wanneer je het even niet meer weet.

Wij weten: Ik ben een Supervrouw, jij bent een Supervrouw, wij zijn Supervrouwen!

We willen dat jij dat ook weet en bovenal voelt!

DSCF8522

Josine

Als Supervrouw, moeder van twee geweldige zonen en partner van Arjan werkt Josine bij Supervrouwen Bestaan aan verschillende trainingen met een focus op communicatie. Haar achtergrond als Office Manager, Communicatiemedewerker en Manager Bedrijfsvoering maakt haar een Supervrouw in luisteren, adviseren en motiveren.

Josine heeft veel werkervaring in verschillende branches en heeft zo zelf haar plek in de arbeidsmarkt gecreëerd. Ze heeft verschillende opleidingen gedaan en staat nu waar ze wil zijn.

Ze weet hoe het is om de dag te moeten plukken toen haar oudste zoon ernstig ziek werd en koestert ieder moment nu hij weer volledig is opgeknapt.

Met als motto ‘Change is inevitable, growth is optional’ kiest Josine bewust om verder te groeien, als moeder, als werknemer en bovenal als mens.  

Josine: een duizendpoot die weet hoe lastig het kan zijn om ‘s ochtends iedereen wakker te krijgen, inclusief zichzelf, alle boterhammen te moeten smeren, het juiste huiswerk mee te geven om vervolgens zelf ook in een schone jurk naar haar werk te rijden.

Sacha

Naast haar werk als coach en trainer bij Bureau MooiRood is Sacha sinds ruim een jaar actief bezig met Supervrouwen Bestaan omdat zij voelt dat dit het moment is dat vrouwen meer impact kunnen maken en de wereld kunnen veranderen. En ook dat we dit samen kunnen doen.

Sacha werkt als Projectmanager en heeft vooral geleerd dat je de dingen samen bereikt, in plaats van alleen. 

Daarnaast heeft ze zichzelf na een tweetal burn-outs op het persoonlijke vlak ontwikkeld met Tony Robbins, 365dagensuccesvol Jaarprogramma’s, Coachopleiding, NLP Master, Reiki Master en verschillende Transformatie weekenden.

Zo heeft ze zelf ervaren dat zij Super is, ook als ze zich even niet zo voelt. Sacha wil alle vrouwen van Nederland laten voelen dat zij Supervrouwen zijn! Dat ze sterker zijn dan ze denken en dat we samen tot veel meer in staat zijn dan we denken!

Haar motto: ‘Alles is liefde’, maakt dat zij vanuit een positieve mindset alle gebeurtenissen in ons leven, de mooie en de minder mooie, omarmt en er van leert. Want dat is waarom we op deze aardkloot zijn: om te groeien en om er samen een mooi feestje van te maken. 

Sacha: die duizendpoot die thuis alles draaiende houdt, werkt als coach en trainer naast haar vaste baan en vooral houdt van vroeg opstaan en vaste ritmes.

Wees Super

Ontvang het laatste nieuws, de beste tips, de leukste interviews en ontdek de Supervrouw in jou!