Naar buiten

Hoe lekker het ook kan zijn om een stad te bezoeken, te shoppen en op het terras te zitten met een glas wijn, vaak komen wij weer helemaal tot onszelf wanneer we naar buiten gaan. Je brein komt tot rust, je doet nieuwe indrukken op, de natuur zorgt voor een goede hartslag en sommige activiteiten zorgen ervoor dat je creatieve brein weer aangezet wordt. Hieronder wat suggesties voor buitenactiviteiten waar wij blij van worden:

Klimmen maar!

Wij dachten dat een klimbos alleen voor kinderen is totdat we het zelf gingen doen: dit is ECHT iets voor Supervrouwen. Je daagt jezelf uit, daagt je lijf uit om zich net iets verder uit te strekken en moedigt elkaar aan om het stapje toch te zetten. Net als in het echte leven!

Graffiti

Altijd al die lelijke muur in de stad willen versieren met jouw waanzinnige graffiti talent? Dat kan/mag gewoon! Dus wacht niet langer en ga met je vriendinnen, je gezin of familie een middag de mooiste creaties op een muur zetten.

Suppen

Stand Up Paddling is een enorme rage geworden de afgelopen jaren en wij moeten toegeven dat we het ook erg leuk vinden. We trainen veel spieren in ons lijf, zijn heerlijk op het water en kunnen tegelijk nog met een vriend/in kletsen en eventueel die picknickmand met fles wijn meenemen.

Surfen

Oké, het lijkt misschien een hele opgave, jezelf in dat wetsuit hijsen en dat is dan eigenlijk ook het enige wat een uitdaging is. Want het surfen zelf is in een woord GE-WEL-DIG! Wij hebben het in Castricum aan Zee gedaan maar je kan op vele plekken aan de Nederlandse kust leren surfen. En geloof ons dat je na een uur les best lang op de board kan blijven staan en wat golfjes kan pakken. 

Het is gewoon leuk en waarschijnlijk out of your comfort zone!

Wandelen

Een frisse neus halen kan je op elk moment van de dag. Je kan een lange wandeling van 15 kilometer maken of gewoon een ommetje in je eigen dorp. Het hoeft niet moeilijk te zijn en je hoeft geen specifiek materiaal aan te schaffen om te wandelen. En daarom is het bij ons een favoriete activiteit. Natuurlijk zijn we uiteindelijk de ommetjes in het dorp wel zat en kijken we uit naar een nieuwe wandeling. Die vind je hier!

Vind je de tips handig? Leuk als je ze deelt:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn