fbpx

Interviews

Interviews

Waar zouden we zijn zonder onze voorbeelden? Wij hebben een aantal Nederlandse en internationale vrouwen die wij echt als Supervrouwen zien. Jij hebt er vast ook wel een paar in jouw omgeving. 

De vrouwen waar we aan denken bij de vraag: ‘Wie vind jij een Supervrouw?’ zijn vaak bekende vrouwen. Beroemd van de televisie, influencers, presentatoren of sporters. Om jou te laten zien dat we allemaal een Supervrouw in ons hebben interviewen wij geregeld ‘de gewone vrouw’. Je buurvrouw, de dame op de sportvereniging, de vrouw achter de kassa en ja, je eigen moeder. Stuk voor stuk Supervrouwen.

Hieronder interviews met Supervrouwen die uniek zijn in hun eigen ‘supervrouw-zijn’, die ons hebben geïnspireerd om stappen te zetten en onszelf te blijven!

Marlene

HET interview met de vrouw achter de vrouwen van Supervrouwen bestaan. Ons voorbeeld en de Supervrouw in ons leven waar we veel wijze lessen van hebben geleerd.

Lees nu hoe haar leven verlopen is en wat ze voor de toekomst wenst!

‘De jus van het leven zit ’em in de ervaring’

Agnes

Ze wilde nooit in de spotlights staan. Bescheiden als ze is, laat ze graag de aandacht aan de ander en nu wordt ze geïnterviewd door Supervrouwen Bestaan!

Raak geïnspireerd en lees hoe zij geleerd heeft dat ze het absoluut waard is om gezien te worden en dan niet alleen om haar stralende lach. 

‘Blijf trouw aan jezelf’

Ben jij ook een Supervrouw en wil jij andere inspireren met jouw verhaal? Of ken jij ook zo’n Supervrouw in jouw omgeving waarvan jij wilt dat ze een plek verdiend op deze website? Stuur ons dan een bericht per email en wij nemen contact met je op!