fbpx

Interviews

Interviews

Waar zouden we zijn zonder onze voorbeelden? Wij hebben een aantal Nederlandse en internationale vrouwen die wij echt als Supervrouwen zien. Jij hebt er vast ook wel een paar in jouw omgeving. 

De vrouwen waar we aan denken bij de vraag: ‘Wie vind jij een Supervrouw?’ zijn vaak bekende vrouwen. Beroemd van de televisie, influencers, presentatoren of sporters. Om jou te laten zien dat we allemaal een Supervrouw in ons hebben interviewen wij geregeld ‘de gewone vrouw’. Je buurvrouw, de dame op de sportvereniging, de vrouw achter de kassa en ja, je eigen moeder. Stuk voor stuk Supervrouwen.

Hieronder interviews met Supervrouwen die uniek zijn in hun eigen ‘supervrouw-zijn’, die ons hebben geïnspireerd om stappen te zetten en onszelf te blijven!

Natasja

Als je het over persoonlijke groei hebt, heb je het over onze supervrouw van deze maand: Natasja van Gekel. Van onzekere en beïnvloedbare twintiger heeft zij zich de afgelopen 2 decennia ontwikkeld tot een daadkrachtige, zelfverzekerde vrouw bij wie anderen graag aankloppen voor advies. In haar huiskamer spreken we haar over vallen en weer opstaan, liefde, warmte en persoonlijke groei.

Lees hier hoe Natasja inmiddels haar grenzen weet te stellen!

‘Zoek het in jezelf’

Paula

Ze werd opgevoed onder het motto: wie voor een dubbeltje geboren is, wordt nooit een kwartje. Maar Paula Smit bewees het tegendeel. Ze werd zelfs meer dan een kwartje, volgde haar hart en wat ons betreft is ze goud waard! Thuis in Winschoten, waar ze geboren en getogen is, spraken we met deze supervrouw over haar leven. Een interview over geluk, verdriet en het kiezen van je eigen weg.

‘Kies je eigen weg, no matter what!’

Marlene

HET interview met de vrouw achter de vrouwen van Supervrouwen bestaan. Ons voorbeeld en de Supervrouw in ons leven waar we veel wijze lessen van hebben geleerd.

Lees nu hoe haar leven verlopen is en wat ze voor de toekomst wenst!

‘De jus van het leven zit ’em in de ervaring’

Agnes

Ze wilde nooit in de spotlights staan. Bescheiden als ze is, laat ze graag de aandacht aan de ander en nu wordt ze geïnterviewd door Supervrouwen Bestaan!

Raak geïnspireerd en lees hoe zij geleerd heeft dat ze het absoluut waard is om gezien te worden en dan niet alleen om haar stralende lach. 

‘Blijf trouw aan jezelf’

Ben jij ook een Supervrouw en wil jij andere inspireren met jouw verhaal? Of ken jij ook zo’n Supervrouw in jouw omgeving waarvan jij wilt dat ze een plek verdiend op deze website? Stuur ons dan een bericht per email en wij nemen contact met je op!

Wees Super

Ontvang het laatste nieuws, de beste tips, de leukste interviews en ontdek de Supervrouw in jou!