fbpx

1 april, 2023 - De Groei Proeverij

Wil jij de keuzes maken die helemaal bij jou passen? Heb jij zin in een dag vol inspiratie, verbinding en plezier? En wil jij het maximale uit jezelf halen door kleine stappen te leren zetten?

Dan hebben wij een prachtige dag voor je in petto: De Groei Proeverij!

Supervrouwen Bestaan organiseert samen met Buitenkans Twente op zaterdag 1 april, 2023 een bruisende dag met workshops die je laten zien dat jij het heft in handen kan nemen in jouw leven. Dat je minder stress kunt hebben en dat je trots mag zijn op wie je bent.

We organiseren drie verschillende workshops waar je gaat onderzoeken hoe je leven er voor staat. Je ontdekt wat je anders zou willen zien en welke stappen je kunt zetten om dat te realiseren. Je krijgt naast nieuwe inzichten, praktische handvatten, connecties met andere vrouwen een heerlijke lunch, drankjes en een leuke avond inclusief diner.

Een geheel verzorgde dag voor nog geen 130 euro!

En alles wat jij hoeft te doen is je aan te melden, 1 april groot in je agenda te zetten en op de Groei Proeverij te genieten van wat er allemaal op je pad komt.

Wil jij ook meer uit jezelf halen? Minder stress en meer plezier? Een dag opladen in de bossen van Twente? Meld je dan NU aan!

Meld je nu aan en gebruik de Groeiproeverij voor een mooie start om jouw leven nog leuker te maken!

Praktische informatie:

  • Zaterdag 1 april, 2023 van 9:00 – 21:00
  • Op de mooiste locatie van Buitenkans Twente in Rijssen.
  • Geheel verzorgde dag met lunch, drankjes, diner en nog veel meer!

De Groei Proeverij, een Buitenkans voor alle Supervrouwen!

Meld je NU aan en verzeker je van een plek. De geheel verzorgde dag kost je slechts 129,- euro

Om een gelukkig leven te leiden, heb je te weten hoe je er voor staat in jouw leven op dit moment. Je hebt genadeloos eerlijk naar jouw situatie te kijken. Wat loopt er niet zoals jij wilt? Waar zou je dingen anders willen? Waar gaat je hart sneller van kloppen? En… welke stappen heb je dan te zetten?

In deze workshop helpen we jou het antwoord op die vragen te vinden. 

Je wilt geen stress, onzekerheid, een stomme baan of een liefdeloze relatie. Als een echte Supervrouw wil jij het heft in eigen handen nemen, je goed voelen, de keuzes maken die bij jou passen.

In een praktische workshop geven we jou de handvatten waarmee je direct kleine stappen kunt zetten naar meer geluk in jouw leven. Jij leert hoe je jouw leven gaat leiden in plaats van te lijden onder de keuzes die anderen voor je maken.

We sluiten af met een gezamenlijke workshop, waarin alles samenkomt. Je gaat naar huis met een duidelijke richting. Je weet wat je te doen hebt om het beste uit jouw leven te halen.

Zelf het heft in handen nemen en weer vooruit met kleine behapbare stappen. Dat geven we jou als Supervrouw mee tijdens deze nuttige en vooral leuke workshop!

Wees Super

Ontvang het laatste nieuws, de beste tips, de leukste interviews en ontdek de Supervrouw in jou!