Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Hoe word je een Supervrouw?

Ze heeft het helemaal voor elkaar, leuke kinderen, mooi huis, knappe man en een inspirerende baan. Ze doet aan yoga, draagt de leukste kleding, ziet er geweldig uit en ze heeft een leger vriendinnen.

Ze wordt door haar man op handen gedragen, zit goed in haar vel,  doet wat zij graag wil zonder haar gezin te verwaarlozen en is een absolute levensgenieter.

Het lijkt alsof ze het allemaal voor elkaar heeft. Hoe komt het toch dat zij er zo verzorgt bij loopt, dat alles op rolletjes loopt en iedereen haar aardig vindt? Hoe doet ze dat?

Ze lijkt wel een Supervrouw!

Jij kijkt naar deze Supervrouw en denkt: ‘Hoe doet ze dat toch?’

We weten dat vrouwen niet zozeer op de mannen letten maar vooral op vrouwen. Ja, ook de heteroseksuele vrouwen kijken meer naar vrouwen dan naar mannen. Omdat we ons vergelijken met de ander. Je wilt je goed voelen maar kijkt toch vaak naar hoe de ander het doet.  En daar zit nou net de crux. 

Wat van die andere vrouw vindt jij zo vreselijk irritant? Wat van die vrouw zou jij graag willen bezitten? Waar ben je stiekem een beetje jaloers op? Is het iets wat jij ook wilt? 

Laten we kijken hoe JIJ de volgende stap kan nemen om je Super te voelen!