fbpx
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Hoe word ik een Supervrouw?

Ze heeft het helemaal voor elkaar, knappe partner, leuke kinderen, mooi huis en een inspirerende baan. Ze doet aan yoga, draagt de leukste kleding, ziet er geweldig uit en ze heeft een leger vriendinnen.

Ze wordt door haar partner op handen gedragen, zit goed in haar vel, doet wat zij graag wil zonder haar familie te verwaarlozen en is een absolute levensgenieter.

Het lijkt alsof ze het allemaal voor elkaar heeft. Hoe komt het toch dat zij er zo verzorgt bij loopt, dat alles op rolletjes loopt en iedereen haar aardig vindt? Hoe doet ze dat?

Ze lijkt wel een Supervrouw!

Jij kijkt naar deze Supervrouw en denkt: ‘Hoe doet ze dat toch?’

Wat is haar geheim? Dat verklappen we in deze training. Want jij wilt ook goed in je vel zitten, jij wilt je goed voelen zonder dat je je steeds vergelijkt met die andere Supervrouw.

Neem de volgende stap zodat jij je meer een Supervrouw kan voelen! 

Onderdelen

  • Welke rollen heb ik allemaal?
  • Wat wil ik nou eigenlijk?
  • Waar mag ik trots op zijn?
  • Welke keuzes mag ik maken?
  • Welke stapjes kan ik zetten?

Ervaringen

Naomi

Het ziet er bij de ander altijd zo makkelijk uit! Waar ik bewondering heb voor andere vrouwen val ik mezelf vaak af. Tijdens deze training heb ik inzicht gekregen in wat ik allemaal doe, waar ik trots op ben en welke keuze ik iedere dag weer opnieuw mag maken. En morgen kan dat weer wat anders zijn. Heerlijk! De balans is weer terug en ik voel me zelfverzekerder dan ooit!

Wees Super

Ontvang het laatste nieuws, de beste tips, de leukste interviews en ontdek de Supervrouw in jou!